Wednesday, 11 June 2014

Entri Penghargaan: Rezeki Giveaway Bulan May



Assalamualaikum. :)
Alhamdulillah, join giveaway tak sia-sia. Boleh blogwalking dan dapat hadiah jika bertuah.
Untuk giveaway bulan May lepas, fiqa menang 3 giveaway, 


1). Hadiah dari Hesta facial treatment, produk bernilai RM250.00!
Alhamdulillah, hadiah ni sampai minggu lepas, dan mesti korang tertanya2 adakah fiqa akan buat testimoni untuk produk ni?


Satu set lengkap alat penjagaan muka ni fiqa hadiahkan kat Mama fiqa, so Mama fiqa lah yang akan membuat testimoninya. Fiqa tanya mama setakat ni macam mana hasilnya? Mama kata kulit jadi lembut dan mulus dan beliau suka dengan produk tu. Alhamdulillah. Mesti korang pelik kenapa bukan fiqa yang buat testimoni? hehe. Sebab fiqa punya kulit sensitif, jadi fiqa akan guna satu2 produk yang sesuai dengan kulit fiqa je. Plus, fiqa pemalas nak guna produk kulit banyak2 ni hehe :P

|
|

Terima Kasih kepada Hesta Facial Treatment ^^



2.  Hadiah wang tunai RM 20 dari blogger Hasrul Hassan!

*bukan gambar sebenar


Alhamdulillah duit sudah di bank in ke dalam account fiqa. Terima kasih HH!



3. Hadiah topup RM10 dari blogger Jurnal Setiausaha lelaki!



Alhamdulillah rezeki menang topup, fiqa baru tuntut dan hadiahnya akan ditunaikan dalam minggu ni.
Terima kasih blogger Jurnal Setiausaha Lelaki!

|
|
|

Okay sekian sahaja kemenangan di bulan May, terima kasih banyak2 kepada blogger yang menganjurkan giveaway ini semua. Kamsahanimda yeorobun! Annyeong!



6 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.