Thursday, 19 June 2014

Facebook finally unblock my website!


Assalamualaikum. :)
Hi peeps! Fiqa nak ucapkan ribuan terima kasih sangat2 kat bloggers, 
facebookers (friends di fb fiqa dan fanpage fiqa) yang sudi menolong fiqa report website fiqa as not spam. [related post]



Akhirnya pagi tadi, facebook dah unblock website fiqa. Rasa lega sangat plus happy sangat! 
Alhamdulillah. ^^


Annyeong!


8 comments:

  1. Alhamdulillah. Sian.awak.
    Dah ok lah ni ye?

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah..pasni bolehlah post link blog kak fiqa di facebook.. :)

    ReplyDelete
  3. Buatlah tutorial untuk menyelesaikan masalah ni.Blog saya dulu pernah kena block dengan facebook.guna pertolongan mr googlepun tak dapat selesaikan masalah.Mintak tolong blogger lainpun tak dapat jawapan.

    Akhirnya terpaksa delete blog dan buat blog baru,huhuhu...sedey...bertahun buat blog terpaksa dikorbankan.

    Dan,inilah blog baru saya.manalah tahu kot sejarah berulang,tak payahlah saya nangis lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak boleh tengok cara saya solve this problem. cara dia dengan mintak tolong rakan2 reportkan. :)
      http://fiqansz.blogspot.com/2014/06/bloggers-help-me-please.html

      Delete
  4. aah dah test link tu fiqa mmg dah direct ke blog
    blog yumida pulak kena..haih geram betul..padahal jarang je nak ping artikel kat blog
    tgh try usaha buat cara fiqa tu..hope berjaya hapuskan spam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan blogger yumida je kena. denaihati dan adam faiz pun kena. amin.. mudah2-mudahan :)

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.