Monday, 23 June 2014

Gonna post this today!


Assalamualaikum. :)
Fiqa akan post hadiah untuk pemenang INFINITE Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz 
(yang fiqa sponsor termasuk album) kepada para pemenang hari ni!



|

Oh ya fiqa kan ada sponsor:

INFINITE Special Limited Edition Button Badge x2
Design by Fiqa Nsz

right? kat senarai hadiah kan masih takde gambar dia sebab badge nya baru sampai tadi. hehe
Ini la dia gambar button badge yang fiqa tempah.. fiqa design sendiri. ^^




So tu je fiqa nak khabarkan kat sini..oh ya kalau baik hati tolong la klik kan iklan dua posen fiqa ni.


|
|
|

Thanks ye! annyeong!
Photo: hi guys can u help me click my ads! I'm appreciate your help as this is as a topup for the postage fees for the giveaway prize~ 

http://my.digestrr.com/p/7PtSY
http://my.digestrr.com/p/7KxnA
http://my.digestrr.com/p/7JAry
http://my.digestrr.com/p/7VeSw

Thank you so much! <3

*p/s: nak sambung tengok drama boys before flower balik.. >.<


4 comments:

  1. tahniah pada pemenang.. cantik badge tu

    ReplyDelete
  2. Badge memang cantik..
    Tapi, yang kat bawah tu...ensemmmm:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yg tu kim myungsoo / Infinite L ~ my bf haha

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.