Wednesday, 4 June 2014

My Artwork: Infinite L using SAI



Assalamualaikum. :)
Hi first time melukis doodle guna SAI. Ternyata guna SAI lagi mudah dari guna Photoshop. hehe
Tiba2 malam ni rasa teringin nak melukis guna SAI, so fiqa install SAI, tengok tutorial, lukis, dan inilah hasilnya!
Ada dua version:
1. Versi biasa

*please do not crop/edit my artwork.


2. Versi Malu2 *pakai blusher

*please do not crop/edit my artwork.

First time lukis doodle guna SAI ni, hahaha >.<


Subjek: INFINITE L
Artwork using: SAI + Photoshop

|
|
|

Nak tengok lebih banyak artwork fiqa?

12 comments:

  1. tasha pun xreti nk lukis guna sai ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la guna, simple je sebenarnya :D

      Delete
  2. Boleh laa.. kalau dibandingkan dengan artwork saya yang pertama memang cantik giler sebab saye punya manusia tak macam manusia xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. nak tengok jugak. share laa kalau tak kisah :)

      Delete
  3. Wahh, Fiqa memang daebak! First time lukis je dah cantik and cute!! :)

    ReplyDelete
  4. Jalan-jalan tengok semua artwork fiqa :3 cantik- cantik semua xD waa . Jelous TwT
    Btw , komik magis manis coklat tu dah sampai vol berapa ye ? Dah lama tak jumpa buku tu . Rasanya pernah cek kat internet dah sampai vol 7 :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)
      oh komik tu fiqa pun tak berapa pasti sebab dah lama tak beli komik jepun. hehe

      Delete
    2. Ahaha . Sekarang beli komik korea pulak ke ? It's okay :) well , mana belajar buat doodle ye ? :)

      Delete
    3. haha taklaa. fiqa beli komik Malaysia je sekarang --> Lawak Kampus. Belajar kat internet dengan utube je. hik3. baru belajar semalam. ^^

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.