Sunday, 8 June 2014

My Artwork: Tempahan Doodle dari Sis Nara



Assalamualaikum. :)
Hai peeps. hahaha lol. macam poyo je kan, baru je menceburi dunia melukis doodle ni ada hati nak ambik tempahan. kekeke. Ni tempahan doodle dari sis Nara, dia nak sangat tempah doodle dari fiqa semalam. :3
Minta lukiskan doodle dia dengan kucingnya. Okay, ni first time fiqa lukis doodle duduk sambil pegang kucing. Serious agak mencabar jugak nak melukis. Fiqa guna banyak layer jugak laa untuk lukis doodle ni. 
So, dipersembahkan, my artwork using SAI + photoshop + photoscape yang ke-7 ni!


*do not edit/crop this picture.

Untuk record juga, doodle ni mengambil masa selama 3 jam untuk siap. Fuh!

|
|
|
Nak tengok lebih banyak artwork fiqa?

2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.