Sunday, 22 June 2014

Pemenang Baru Lucky Draw INFINITE Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz! #2

Assalamualaikum. :)
Huhu pelik den dengan orang yang tak nak hadiah ni. penat menunggu. I need to collect the details immediately because I'll gonna post it all tomorrow. So this is the new winners~



INFINITE Button Badge x1
-Peserta 94-
*ALREADY CLAIM*




Topup RM5 x 1
-Peserta 120-
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html
*ALREADY CLAIM*

|
|
|

Details yang diperlukan untuk:

Pemenang barangan pos:
Nama:
Alamat:
No. phone:
Link blog:
No. bertuah anda:
Hadiah yang dimenangi:

|

Pemenang topup:
Nama:
No. phone:
Jenis Rangkaian:
Link blog:
No. bertuah anda:

|
|
|

*Pemenang diberi masa sehingga hari esok!
(iaitu bermula 22/6 pukul 1.10 P.M. sehingga 23/6 tepat pukul 1.10 P.M.

13 comments:

  1. tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  2. Dorang x tau kott..
    Inform dah ke?
    Saya slalu inform kat blog penyertaan setiap pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh..
      Kalau dorang taknak, bagi saye..:D
      Kecil tapak tangan, nyiru ditadahkan..:)

      Delete
  3. Klau taknk jgak .. Bg saya .. Heeee

    ReplyDelete
  4. kenapalah mereka nih tolak rezeki.. hurmmm.. bagi ajelah kat saya.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe diorang tak minat kot ~ cth mcm item infinite. haha u kan dah menang :)

      Delete
  5. tahniah.. xde rezeki nak dapat hadiah tu.. :)
    semoga pemenang x hantar detail.. kuikuikui... :v

    ReplyDelete
  6. klu dh infom pun buat xtau je baik xyah join, cam menutup peluang yg lain lak.....;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar sabar bulan puasa ni. ada yang inform suruh kasi kat pemenang lain :)

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.