Tuesday, 17 June 2014

Pemenang Lucky Draw INFINITE Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz!



Infinite: Congratulation to all the winners!
|
|
|
Assalamualaikum. :)
Okay fiqa nak umumkan senarai pemenang ni! dup dap dup dap~
Mula2 fiqa fikir nak guna perkhidmatan random.org tapi bila fikirkan balik cam tak best laa. 
So fiqa guna cara tradisional untuk cabut undi! Btw, fiqa umum pemenang lucky draw dulu ye.
Esok baru fiqa umum top referral hehe. Alhamdulillah, seramai 222 peserta yang join (finalise tolak 3 penyertaan sebab link tak boleh bukak). Jom tengok nombor siapa yang bertuah!
--> Boleh semak link peserta disini <--




|
|
|
Lucky Draw x16
|

MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it) x1
Peserta no. 45
*ALREADY CLAIM*

|

INFINITE Replica Jersey (all members available) x1
Peserta no. 16
*ALREADY CLAIM*

|

INFINITE Special Limited Edition Button Badge x2
Peserta no. 119


Peserta no. 162
*ALREADY CLAIM*

|

INFINITE Key Holder x1
Peserta no. 58
*ALREADY CLAIM*

|

INFINITE Button Badge x1
Peserta no. 65

|

Notebook x2
Peserta no. 161
*ALREADY CLAIM*


Peserta no. 216
*ALREADY CLAIM*
|

Topup RM5 x 8
Peserta no. 172


Peserta no. 133


Peserta no. 27
*ALREADY CLAIM*

Peserta no. 11


Peserta no. 159
*ALREADY CLAIM*


Peserta no. 8


Peserta no. 104


Peserta no. 99
*ALREADY CLAIM*

|
|
|


Tahniah kepada yang berjaya! Yang tak berjaya jangan bersedih hati. Mungkin ada rezeki pada giveaway akan datang (jika fiqa buat lagi). Okay kepada pemenang, anda SEMUA dikehendaki memberi details anda di fanpage fiqa! Semua hadiah tau, fiqa akan collect semua maklumat dan beri pada sponsor. ^^
|
|
|
Details yang diperlukan untuk:
Pemenang barangan pos:
Nama:
Alamat:
No. phone:
Link blog:
No. bertuah anda:
Hadiah yang dimenangi:
|
Pemenang topup:
Nama:
No. phone:
Jenis Rangkaian:
Link blog:
No. bertuah anda:

|
|
|

*Pemenang diberi masa selama 3 hari 
(iaitu bermula 18/6 pukul 12 A.M. sehingga 21/6 tepat pukul 12 A.M.)
untuk menuntut hadiah sekiranya selepas 3 hari anda tidak mengambil sebarang tindakan, 
pemenang baru akan dipilih!

20 comments:

  1. thniah pd pemenang..xde rezeki..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe jangan bersedih. boleh cuba lain kali insyaAllah :)

      Delete
  2. tahniah kepada pemenang ^^ xde rezeki..

    ReplyDelete
  3. Taniah kepada semua pemenang, :D xde rezeki Huhuhu :D anyway tq for the awesome giveaway ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah pemenang2 yang bertuah

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang.Tak ada rezeki kali ni.Lalalala :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan sedih2 mungkin rezeki pada giveaway akan datang :)

      Delete
  6. Tahniah kepada pemenang. Belum rezeki nk dapat.

    ReplyDelete
  7. Kepada tuan empunya GA..
    Saya serahkan hadiah kemenangan says (peserta no.133) kepada peserta yg lain. : ))

    ReplyDelete
  8. Anyways tahniah buat semua peserta yg telah menjayakan GA Raman blogger kita nie..wish u all the best

    ReplyDelete
  9. Saya menang tapi xsempat nk tuntut . Harini baru boleh buka blog. Internet kt sini bermasalah. Tpi tkpelah xde rezeki . Next time boleh cuba lagi :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.