Saturday, 7 June 2014

Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz



*TAMAT*

Assalamualaikum. :)
Hai peeps! kali ni fiqa nak buat segmen 48 jam sahaja.
Hadiahnya:
Peserta terawal x5 - Doodle
Peserta Random x5 - Doodle

Ini doodle nya. Kalau nak satu, jom lah join sekali. :)


Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow dan like fanpage fiqa.

2. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz"

Next, copy dan paste coding yang diberi diruangan HTML dan pastikan anda lengkapkan maklumat yang diperlukan *wajib



3. Komen di entri in link penyertaan sekali sahaja.


Okay, itu je syaratnya, memang simple sangat.


*p/s: kalau penyertaan lebih 30, hadiah doodle akan bertambah! :D
Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

[Updated]

|
|
|

Contoh Doodle Versi Fiqa:



24 comments:

  1. sy nk..heheheh
    just simple...
    http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  2. Saya nak doodle 48 jam by Fiqa Nsz! Cute sangat!
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  3. wani join .

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  4. http://nurfarizahslife.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  5. sy nk doodle tuuuuu
    sy dah follow fiqa
    tq fiqa
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  6. bismillahirrahmanirahim :D join!
    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  7. http://www.aimisyahirah.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  8. saya join,,

    http://farahannur.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  9. http://sitifatimahpunyablog.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html
    saya jooin :)

    ReplyDelete
  10. saya join!!
    http://ehhzafirah.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..saya join :-)

    http://purplestarz89.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  12. Akak nak sangat doodle tu.. Akak dah join.. http://eyzamiel.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  13. joinn ^^

    http://amirahamer.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  14. http://anahanifatinabdullah.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    Join

    ReplyDelete
  15. Join :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  16. saya join

    http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  17. http://eatmakeread.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  18. http://eiynasiblogger.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  19. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  20. Join ^.^
    http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum kak FiQa! ^^
    Saya join.
    http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  22. akak join ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  23. Salam.hi fiqa...akak join sama.

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  24. Tak sempat nak join :3 Takpelah ^_^

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.