Wednesday, 11 June 2014

Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam Part #2 by Fiqa Nsz


Assalamualaikum. :)
Hi peeps! Disebabkan segmen first mendapat sambutan menggalakkan, so fiqa buat sambungan segmen ni.
Part 2. Kali ni, hadiahnya ialah doodle chibi lelaki - Inspired by Infinite L in Man in Love. 
*Happy 4th Anniversary INFINITE!
#4YearsWithInfinite





|
|
|

Okay, ini banner untuk segmen kali ni. ^^



Syarat-syarat penyertaan:
1. Klik iklan fiqa *wajib, clear cache dan tunggu hingga habis loading

1 | 2 | 3 | 4 | 5

2. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam Part #2 by Fiqa Nsz"

Next, copy dan paste coding yang diberi diruangan HTML dan pastikan anda lengkapkan maklumat yang diperlukan *wajib




3. Komen di entri in link penyertaan sekali sahaja.


Okay, itu je syaratnya, memang simple sangat.
Terpulang pada peserta nak follow blog fiqa or tak, tapi lebih baik follow untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai segmen ni. Fiqa akan follow balik semua peserta segmen ni. :)

[Hadiah]
Peserta terawal x3 - Doodle Chibi
Peserta Random x7 - Doodle Chibi
*p/s: kalau penyertaan lebih 30, hadiah doodle akan bertambah! :D

|
Segmen Tamat pada 11hb Jun tepat pukul 5 PM.


[Updated]

25 comments:

  1. join! :D

    http://amirahsafiee11.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  2. join..
    http://syahidahfadilah.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  3. eda join ye..

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  4. Done join! :)
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  5. join :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  6. http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,kak.
    Saya join >> http://eatmakeread.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  8. http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  9. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  10. http://giveawaycontest-fatimah.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  11. Join^^
    http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  12. join untuk second time :D
    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  13. join ^^
    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  14. http://www.aimisyahirah.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  15. wawa join :)

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  16. join yerrr :) http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  17. http://arnilala.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  18. saya join
    http://shirochan99.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html
    unnie lepas ni buat versi sungkyu pula ye.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaAllah.. memang nak cuba buat sunggyu jugak nanti ^^

      Delete
  19. joined ;]
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  20. http://iamaniece-ayna.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam.html

    ReplyDelete
  21. Join :D
    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  22. Saya join ya. ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete
  23. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    saya join :D
    x ckup dgn part 1 je hihihi :D

    ReplyDelete
  24. Joined ! :) :*
    http://allaboutmylifenz.blogspot.com/2014/06/segmen-saya-nak-doodle-48-jam-part-2-by.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.