Wednesday, 2 July 2014

8share, terbaik!



Assalamualaikum. :)
Okay, kali ni fiqa nak tulis testimoni mengenai 8share, syarikat pengiklanan terkemuka di Malaysia.
Sebenarnya baru 3 minggu lebih fiqa guna perkhidmatan 8share ni. dan hasilnya sangat lah memuaskan hati.
Semalam, fiqa check account 8share ada MYR14 dan harini fiqa check... 


Okay, terkejut yang amat. Alhamdulillah. Dapat duit raya dari 8share.
Korang jom lah join 8share sekali. Tak rugi. Yang penting pembayaran 8share kepada customer ialah melalui direct banking so ambil masa yang sekejap untuk ditunaikan. MYR50 je korang dah boleh cash out. Ada lagi syarikat pengiklanan yang fiqa nak share sebenarnya tapi tengah tunggu hasil dulu. Okaylah itu je yang fiqa nak kongsi. Jom join 8share jugak? KLIK SINI untuk sign up 8share!

|
|
|
*p/s: baru cash out churpchurp setelah setahun lebih guna. yang ni pembayaran melalui pos, MYR100 baru boleh cash out. agak lambat sikit la. harap cek tu sampai sebelum fiqa sambung degree. Amin.. ^_^



20 comments:

  1. Mcm mana fiqa iklan kan 8share? Aisyah dah 2 bulan guna 8share..earning tak naik pon..fuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiqa just share guna laman sosial. Ada jugak fiqa buat pengiklanan guna blog. :)

      Delete
  2. 8share mmg best! Kejap je earning naik kan

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih .. :)

      Delete
  4. Replies
    1. untung untung.. alhamdulillah rezeki dari 8share. :)

      Delete
  5. betul betul.. baru je daftar dalam 4-5 hari.. Semalam tengok earning dah 1.20 myr.. huhuh.. sis nanti kia tukar tukar link nak tak.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah fiqa! 8share nie mmg terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasih. betul! :)

      Delete
  7. fuh..
    kencang nie marketing.
    tahniah..
    shark x sempat nk pakai suma iklan.

    ReplyDelete
  8. kak mia belum register lagi...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia tak payah register pun ads lain mesti dpt income tinggi kan. terima kasih :)

      Delete
  9. 8share ni natang mende pulak. Hahaa.. Adeh..blogger baru cam ana nih mmg tak tau mende.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syarikat pengiklanan lebih kurang mcm churpchurp :)

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.