Tuesday, 8 July 2014

My Artwork: Doodle Muslimah Big Shiny Eyes


Assalamualaikum. :)
Dah lama tak update entri pasal artwork doodle kan. So ini dia artwork (tak ingat dah yang ke berapa) tapi ni adalah first try buat mata doodle bersinar-sinar! XD

Penekanan semestinya pada muka doodle, terutama mata doodle. Efek banyak kat mata doodle tu. ^.^

*please do not crop/edit my artwork.

Doodle ini direka khas untuk kad raya limited fiqa. Kiranya dia ni macam fiqa versi kartun la ni. hikhik :P

|
|
|

Want to look more my artwork?
Let's go to my ART page. annyeong! ^^



8 comments:

  1. hish geram lah tengok mata doodle tu ! nak cubit je Rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jangan la cubit kesian dia nanti :P

      Delete
  2. comelnya! besar betul mata! macam mata anak kucing! hehe :D

    ReplyDelete
  3. comeynyee.. akak pakai sai ke? .

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.