Sunday, 6 July 2014

Nak mintak alamat top komentar Jun?


Assalamualaikum. :)
Hi peeps. Haritu kan fiqa ada janji nak kasi something untuk para pengomen tegar bulan Jun dalam entri ni.
So here we goes, fiqa nak pos kad raya untuk mereka! yey! haha
Design oleh fiqa, doodle pun dilukis oleh fiqa. Limited kad raya ni, fiqa print sendiri, kiranya betul2 handmade ni. Ada 12 keping je. 


|
|
|

Sila beri details yang diperlukan dengan PM fiqa di fb ok. ^.^

Nama:
Alamat:
Url blog:
No. tel:


*p/s: kalau top komentator nak kasi fiqa kad raya pun boleh hehe. Bak kata pepatah, kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan. :P


12 comments:

  1. untungnya kalau dpt.
    handmade tu.
    mmg limited edition dh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yang peliknya takde sorang pun top komentar yang beri details lagi. :3

      Delete
  2. Replies
    1. tunggu fiqa buat segmen ye. >.<

      Delete
  3. Alolo comelnye.
    Kire exclusive ni sebab ada 12 je.

    ReplyDelete
  4. Cantik+comel. Kreatif sgt! Huntung laa pd yg ngetop komen tuh. :D

    ReplyDelete
  5. yey! saya tersenarai! alhamdulillah! :D

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.