Wednesday, 23 July 2014

New Theme - Infinite Back



Assalamualaikum. :)
Hi peeps! Lama tak buat entri right hahaha. Mood agak malas sikit nak buat entri. Maklumlah, raya tinggal berapa hari lagi, hari2 busy tolong mak buat kuih. Lepastu kepenatan. Memang tak sempat lah jawabnya nak taip entri. Fiqa ingat, haritu nak update entri, hadiah2 blogger yang dah sampai, ada dalam 5 hadiah. Dah ambik gambar, cuma belum ada masa nak update je. hehe. Okaylah, jom masuk topik asal, theme baru. yey!
Okay excited terlebih. Alkisahnya, fiqa bukak LINE tadi, then baca apa yang Infinite official bagi message. Ada theme baru woo! Tengok je, "waa mana boleh nak guna jugak!" Haha.



Fiqa main tekan tekan tekan je. Download download, sign up naver, lepastu install. Serious tak paham satu apa sebab semua instruction dalam hangul (Korean). Lol. Rasanya free kot. Sebab dia takde tolak apa2 pun dari kredit fiqa. haha. Dan inilah hasilnya~ setelah di install to my baby-boo zenfone 4. uhuk. awesome right? XD (*ada lagi satu aplikasi untuk edit icon yang perlu di install untuk dapat hasil seperti dibawah - Line Deco)



  


     


   

*mood: fall in love with this theme ^^
|
|
*Click the link below if you want to use this theme too:
http://blog.naver.com/nvsmartguide/220069023454

9 comments:

  1. Waa, nk gune jgak!! Cool laa themenya!! >.<

    ReplyDelete
  2. Waa, lawanye. Nk gne jgk laa.. ;D

    ReplyDelete
  3. Ala.. nak gak~ xpi x tau kat mana

    ReplyDelete
  4. Aah >< tutorial downloadnya gimana? aku ga ngerti di naver itu :(

    ReplyDelete
  5. as salam .bleh bgitau x cmna nak buat name yg mcm kat atas tu yg ada background infinite .gna apps apa ye .please reply tq ^^

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.