Sunday, 21 September 2014

Kena jadi hantu?

Assalamualaikum. :)
Hi peeps.. lama tak menulis entri. hukhuk busy lately ni. Life in degree is too busy. (ecehh XD)
And yes.. tetibe rasa nak menaip ni.. hari rabu ini bersamaan dengan 24/9/2014 akan berlansungnya satu event yang bernama Bazaar Siswi Sakura 14/15. Okay dan fiqa ada apply untuk jadi AJK Rumah Hantu and tak sangka pulak ajk yang kena jadi hantunya. ._.


So nak citer pasal konsep rumah hantu kali ni? 
ehem2 biarlah rahsia dulu.. tapi malam ni dah start buat penjualan tiket untuk pelajar UNIMAS..
So jom ramai2 beli tiket rumah hantu Sakura ye :)


****ada macam2 hantu nanti.. haha citer macam ni. takut pulak kalau ada hantu lain dok menyibuk dalam rumah hantu tu. serramm :3 (tapi memang pernah ada kes camni pun kat event rumah hantu UNIMAS and fiqa already experienced it once).




2 comments:

  1. macam best je jadi hantu hehe. tapi itulah tiba2 ada yang sebenar datang kang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tahu takpe.. tu la risk dia :3

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.