Friday, 24 October 2014

Cashout 8share lagi!


Assalamualaikum. :)
Hi peeps! Alhamdulillah.. seronok sangat guna 8share ni.. baru tahun ni guna dalam bulan 6 dah 2 kali fiqa cashout.. first cashout RM80, untuk kali ni cashout RM100. :D

Apa yang fiqa suka sangat pasal 8share ni, dia banyak adakan event.. example macam buat hashtag kat instagram, dapat vouncher, or buat video hari kemerdekaan dapat RM100. So senang la sikit nak naik kalau korang rajin join event2 camtu. Fiqa memang rajin join event2 macam tu.. sebab laju sikit nak up kan earning.. 



Ni pulak event terbaru yang 8share anjurkan.. jom lah join hari ni last tau untuk hantar penyertaan!

|
|
Related entry:

2 comments:

  1. bestnya boleh cash out..akaun Za suspended..sedih betul.. T_T

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.