Thursday, 23 October 2014

Pos Malaysia Call Service Centre problem ke?






Assalamualaikum. Hi peeps. nak tanya sikit ni.. pos Malaysia call service centre yang 1300300300 tu problem ke?? Sebab dari minggu lepas call dan hari ni jugak depa tak angkat2 call fiqa.
Telefon je mesti akan jadi macam ni.. Harap maaf semua perunding perkhidmatan kami sedang sibuk, sila tunggu sebentar lagi.. lepastu tunggu la sampai message yang sama tu keluar sampai 3/4 kali still sama2. Last2 fedup letak phone. Kredit sepuluh ringgit habis macam tu je. hmm..
anyone?? risau sebab barang dah sebulan lebih kena tahan dengan kastam.. wakilkan pos malaysia (dah bayar) untuk tuntutan barang sampai sekarang tak settle. Bila call je tak dapat. Kastam pun sama jugak, call pun tak dapat. Dah la barang fiqa tu kena tahan kat KL, bukan dekat fiqa nak pegi sana. 




*P/s: sad life. T-T


2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.