Friday, 13 February 2015

Pemenang Segmen 48 Jam: Saya Nak Vector by Fiqa Nsz!

Assalamualaikum. :)
Hi peeps! finally dah tamat segmen ringkas fiqa.. yang join pun bape kerat je. Tak macam dulu fiqa buat segmen, ramai join. Blogger macam dah makin kurang je yang aktif sekarang. Dan selepas ni, mungkin fiqa dah tak buat lagi segmen/giveaway sebab dah takde sambutan. Lagipun, domain blog yang free ni akan expired bulan 8 ni. Maybe ni salah satu sebab blogger dan tak aktif blog. Benda free macam blogger.com ni tak selamanya free dan kekal ye tak?
Hee, okay back to the story, fiqa malas nak list kan senarai peserta, but thanks sangat2 sebab sudi join segmen simple ni. Seperti yang dijanjikan, congrates to:
[Hadiah]
Peserta terawal x1 - Vector
Peserta Random x1 - Vector


Kepada pemenang, sila pm di page fiqa gambar untuk dijadikan vector.
Gambar selfie yang jelas, but bukan gambar yang complicated and make sure separuh badan je okay? ~^^


Thanks. Off dulu. Anyeong~ :)



3 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.