Wednesday, 11 February 2015

Segmen 48 Jam: Saya Nak Vector by Fiqa Nsz

*TAMAT*
Assalamualaikum. :)
Hi if korang ingat lagi, sebelum2 ni fiqa ada buat segmen 48 jam macam ni jugak, 
(Boleh rujuk entri INI dan INI)
Tapi kali ini hadiahnya ialah vector. (kalau korang tak tahu benda apa vector ni korang boleh rujuk entri INI dan INI, atau dari kata ringkasnya, ia merupakan illutrasi berdasarkan gambar sebenar)
Ingat senang ke buat vector ni? Sebab tu ada orang yang jual vector ni dengan harga yang mahal.
Tapi, fiqa nak kasi free je kat korang. Nak tak?
 
Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog, add G+ dan like fanpage fiqa (di sidebar). Kalau rajin, follow instagram fiqa sekali hehe. :P
2. Klik iklan fiqa *wajib, clear cache dan tunggu hingga habis loading
1 | 2 | 3 
3. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen 48 Jam: Saya Nak Vector by Fiqa Nsz"
Next, copy dan paste coding yang diberi diruangan HTML dan pastikan anda lengkapkan maklumat yang diperlukan *wajib




4. Komen di entri in link penyertaan sekali sahaja.



Okay, itu je syaratnya, memang simple sangat. ~^^
Good luck!


[Hadiah]
Peserta terawal x1 - Vector
Peserta Random x1 - Vector
*p/s: kalau penyertaan lebih 30, hadiah vector akan bertambah! :D
|
Segmen Tamat pada 13hb Februari 2015 tepat pukul 11 AM.

9 comments:

  1. join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  2. http://www.aimisyahirah.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  3. http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    saya dah join , :)
    teringin nak menang :)

    ReplyDelete
  4. http://officalmissyana.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  5. http://uyoii.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  6. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  7. saya join :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  8. saya join :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  9. join:)
    http://ehhzafirah.blogspot.com/2015/02/segmen-48-jam-saya-nak-vector-by-fiqa.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.