Sunday, 31 May 2015

Haters. Lmao~


Assalamualaikum. :)
tetibe malam ni rasa nak bukak blog yang dah bersawang ni. bukak2 je ada comment awaiting moderation. Macam dari hater la jugak. Boring rasanya dia ni.

"Anonymous: natang ape buruk nk mampuih. budak bodoh pun pandai" 



Gelak je fiqa baca komen dia ni, ayat berterabur habis. Budak bodoh pun pandai? bodoh2 la, pandai2 la. mana sama. kekeke

Ni fiqa explain "natang ape" tu. Tu bukan natang, tu lukisan la awak. Lukisan digital guna paint tool sai, photoshop, photoscape. Tak tahulah nak kata apa, kalau nak kutuk lukisan ni buruk pun awak kena lah tahu benda ni benda apa. apa la awak ni. :P

Hahaha. Thanks hater sebab buat lawak memalam ni. Fiqa stress sebenarnya exam final lagi 2 minggu ja. At least terhibur jugak memalam ni. hehe

|
|
|
*p/s: spam comment lagi lerr banyak. lolz

2 comments:

  1. Sy tengok doodle tuu cantik jeee. Takpe biar je org pesen mcm gini. Jelly lettuwww. Hahha

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.