Friday, 25 December 2015

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Assalamualaikum. :)

[CLICK HERE TO JOIN TOO]
Due 30 December 2015

Star Wars: The Force Awaken [2015] Free Watch Online Full Movie



Thursday, 24 December 2015

Salam Maulidur Rasul 1437H/2015

Assalamualaikum. :)

Tanggal 12 rabiulawal lahir baginda nabi muhammad s.a.w. Mari kita berselawat keatas baginda. :)

Wednesday, 23 December 2015

Nak tukar blogskin.. tapi.. tak reti (LOL)

Assalamualaikum. :)
Bila dah bukak blog je mesti rasa nak tukar design blog. 
So, tukar theme pastel and sweet tapi tak cantik sebab ada border header belakang tu.
Try banyak kali edit tapi tak jadi2 last nak tukar blogskin pun tak jadi.
Fiqa bukak blog +Adam Faiz , dia kan ada share freebies2 blogskin, nak guna satu skin tapi error je memanjang.
sedih betul la. Last2 jadi cmni jelerrr lol -_-


Mood whatever -_-

BLOG LAMA TERBENGKALAI

Assalamualaikum. :)

Hi fellow followers, lama fiqa tak update blog ni.. huhu
Ni pun baru nak update setelah stress dalam minggu study week ni.. sebab tahun ni, sem ni fiqa punya course sangat la busy dan zzz kerja pun berlambak.

Hmm. tak tahu nak tulis apa, tapi nak update jugak. haha
So, korang apa khabar?
aaaaa.. emmmm... AAAAA HAHAHAHA
(OKAY dah tak tahu nak tulis apa lagi)
Okayla, nak citer apa pun dah tak tahu, kalau korang ada suggestion boleh la komen2 ke haha lol.
K bye bye. Take care~~

Saturday, 12 December 2015

Biotechnology on the move: Aloe Vera Soothing Gel (Nature Republic)




Description:
Biotechnology help improve the product. Product chosen: Aloe Vera Soothing Gel by Nature Republic. Curious on the benefit and uses of the product? Let's check out the video above. 

- This video is created for education purpose for subject Introduction to Biotechnology STU1013.
- Background sound:
  - VIXX boys record inst.



Thank you for watching! :)