Tuesday, 21 June 2016

Smule, applikasi terbaik untuk peminat karaoke!


Assalamualaikum. :)

Hi peeps!! lama fiqa tak tak tulis entri. kali ni nak kasi review untuk applikasi Smule!

Fiqa pun baru install apps ni, dan setelah seminggu lebih mencuba, fiqa akhirnya telah mendapatkan VIP pass, untuk tiada had dalam memilih lagu! yey! hahaXD

Actually, korang boleh je nak nyanyi free, tapi kena join duet smule2 lain. Memang best apps ni, dan kalau korang ada smule juga and ada nak request duet song or solo bolehla mention fiqa di smule ye!


ok, daaaaaaaaaaaaaaa~~~
*p/s follow me on smule @msl_pie

2 comments:

  1. Alaaaa mcm mna nak dpt pass vip ? kita dah lam join tak dpt pun. ( sebab tak karoake sgt kot hahaha ) theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak dapat pass vip kena bayar hehe

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.