Thursday, 5 January 2017

Cinta kena "reject", bagaimana nak atasinya?

Assalamualaikum. :)


MOVE ON.
That's the only way.
Remember, good things always come late. 
Every person who hurt you will make you closer to someone that will really appreciate you.

|
|

read this too:



9 comments:

  1. Pengalaman mengajar erti kehidupan..
    AM pun pernah kena reject dan reject orang juga..

    Paling penting jika lelaki itu betul serius dia akan ajak kahwin terus dari bercinta bertahun-tahun tapi last2 kecewa je dapat..

    Bercinta selepas kahwin lagi nikmat daripada bercinta sebelum kahwin..Pengalaman sendiri..kikiki

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  2. Adam jenis malu nak confess so asyik bercrush dan berhuhu jela hahahahaha so tak pernah lagi kene reject hm xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm adam ni mesti introvert person. Takpe, ada cara lain utk lelaki pemalu.. dgn cara orang tengah dan merisik.. πŸ˜†

      Delete
    2. hahahahaha xD tak jugak act, kadang lepak lepak satu meja sembangs sembang just malu nak confess sebab takut kene reject hahaha ada tips? xD

      Delete
    3. i think be confident and follow the flow.. i she love you she will accept. if not, just take it as a lesson that someone better will come later

      Delete
  3. happy new year, moga azam 2017 tercapai dgn melupakan cinta yg kena rejek.

    ReplyDelete
  4. Saya tak tau atasi cinta rejek
    Tak bercinta so tak tau

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.