Sunday, 12 February 2017

Blogger.com dah semakin bosan?

Assalamualaikum. :)

Hi peeps! Okay nak tulis dalam bahasa melayu pulak kali ni.
So nak tulis pasal blogger dah semakin bosan saban hari. huhu
(inilah realitinya)



Tak tahu la samaada fiqa yang makin busy or dashboard blogger yang baru ni yang semakin leceh.
Dulu, senang je nak tengok reading list dan notification baru (comment baru etc).
Sekarang leceh kena tekan satu2 kalau tak memang tak perasan. Nak bukak public comment without approval nanti anonymous komen banyak2 spam URL tah pape last2 blog kena block. So... terpaksa pasang pending approval, tapi tula, tak perasan pun kalau ada komen baru. hmm

Selain dashboard yang semakin menyusahkan, blogwalking pun dah semakin kurang sekarang.
Zaman 2012-2014 dulu seingat fiqa, macam banyak kumpul kawan blogger.
Kawan blogger meriah sangat, siap tukar2 kad raya. Time birthday, siap dapat hadiah lagi (sanggup depa post tu ke alamat rumah fiqa, terharu ihiks).

Sekarang ni macam krik krik je. Ke sebab fiqa yang jarang bukak blog or publish post kat sini?
Erm, entahlah. Apa pendapat korang?

|
|

Nota kaki:
Esok dah naik semester baru, so jawabnya selepas ini bersawang lagi blog ni. Sem last, fyp woo fyp woo busy woo. T^T


2 comments:

  1. selamat hari sem baru sis... page view dh makin kurang juga skang ni sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for the wish! ya.. pv dari Malaysia makin kurang.. oversea pulak yang banyak huhu

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.